Marketing

hero

Bízni bennünk annyit jelent, mint bízni egy elkötelezett és magabiztos csapatban, akik nem félnek bepiszkolni a kezüket. Régió-központú ügynökségként egyetlen közös cél vezérel és motivál bennünket: látni ügyfeleink sikerét 

Régió-Marketing

A marketingstratégia az a megközelítés, amelyet a marketingterv, a céljainak eléréséhez használ. A régió-marketing célja egy meghatározott földrajzi területen lévő ügyfelek vagy potenciális ügyfelek megcélzása, például több városban, faluban vagy szomszédos megyében az ország egy részén. Online marketing szakértőkből álló csapatunk szorosan együttműködik Önnel, hogy megértse üzleti céljait, és segítsen megfelelő stratégiák létrehozásában ennek eléréséhez. 

A regionális marketing a vállalat pozicionálására összpontosít egy adott régióban vagy területen. Ez egy olyan megközelítés, amely a vállalatot a régió piaci igényeinek ideális megoldásaként mutatja be. 

Megvalósítás

A cselekvési terv elkészültével elkezdjük létrehozni a webhely prototípusát, amely bepillantást nyújt webhelye működésébe. Innen készítjük el weboldalának kialakítását és elrendezését.  

Konzultáció, Kutatás

Mielőtt rátérnénk a színek, stílusok és jellemzők apró részleteire, szeretnénk többet megtudni a vállalkozásáról. Amint megértjük, hogy mit szeretne elérni, belépünk a projekt kutatási szakaszába. Összeállítottunk egy stratégiát és fejlesztési tervet, amely szerint a céljaid teljesülnek. 

Publikálás

Új webhelyének elindítása után képzést kínálunk webhelye használatáról. Beállítjuk a Google Analytics szolgáltatást és a korábban tárgyalt programok stratégiáit is. Ha úgy dönt, hogy igénybe veszi webhelyeink gondozási terveit, folyamatos támogatást, frissítéseket, tartalomkezelést, biztonsági mentéseke kínálunk.

tartalom

Tartalomkezelés

Ha hihetetlen elképzelései vannak, most itt az ideje, hogy tudassa a világgal! Kampányaink azonosítják a célpiacát, és ösztönzik őket a népszerűsítésére. Ezzel javítja webhelye SEO -ját, és növelheti forgalmát.

Győződjön meg arról, hogy tartalma a lehető legjobban teljesít. Az optimalizálással biztosíthatjuk, hogy tartalmait úgy írják meg, hogy nagyobb forgalmat érjen el, és a lehető legnagyobb célközönséget vonzza. Ehhez társított kulcsszavakat, metacímkéket, kucsszavakat és épített linkeket adunk.

Arculattervezés

Teljes arculattevezés

Az ArraboMarket a marketingszakemberek szenvedélyes, szakképzett csapata. Elkötelezettek vagyunk kreatív, innovatív és hatékony marketing megoldások nyújtása mellett. A SEO –tól a webdesignig küldetésünk a közönség növelése és a lehetőségek bővítése.  

Elkészítjük vállalkozásának

  • logóját
  • honlapját

Célközönsége és partnerei felé megtervezzük és megvalósítjuk a teljes e-mail marketinget. Kampányokat hozunk létre, amelyek elősegítik, hogy a lehető legrövidebb úton érjen célba üzenete.

arrabo facebook
Közösségi média

Hozzon létre, tegyen közzé, kövesse nyomon és fokozza az érdeklődést – Az ArraboMarket segít mindebben a közösségi oldalakon.

A közösségi oldalak napjaink leglátogatottabb online felülete. A vállalkozásának  pozicionálására koncentrál akár a facebookon, akár más közösségi médiában. Ez egy olyan prezentálás, amely a vállalkozását az adott online felület igényeinek ideális megoldásaként vázolja fel. 

Audio-Vizuális anyagok

Minőségi, profi szakszerű Reklámfilmek készítése, online felületre célzott videó-anyagok tervezése és kivitelezése. Győr egyik vezető reklámstúdiójával karöltve megvalósítjuk ilyen jellegű álmait.


  • Fotó-stúdió bérlés,
  • fényképész
  • profi felszereltség
  • vágástechnika
  • profi színészek

Partnereink, a tőlünk megszokott lelkesedéssel és szaktudással állnak az Önök rendelkezésére.

Hívjon minket bizalommal! +36-30-451-4243

Feher logo