Design

designlogo

Honlap készítés

Mindenkinek szüksége van egy helyre az interneten, ahol bemutathatja ötleteit, termékeit, szolgáltatásait vagy csak ki szeretné fejezni a mondanivalóját.

Webáruház készítés

A mai világban már hatalmas térhódítása van az online értékesítésnek. Bővítse Ön is vállalkozását egy gyors, rugalmas egyedi kialakítású felülettel.

Nyomtatott anyagok

Segíteni tudunk névjegykártya készítésben, hirdetőtábla, szórólap, plakát tervezésben, nyomtatott sajtóban megjelenő hírdetésekben, hogy vállalkozása mindenkihez a megfelelő formában jusson el.

Design

Kreatív megjelenés

Ha hihetetlen tartalmai és elképzelései vannak, most itt az ideje, hogy tudassa a világgal! Engedje meg nekünk, hogy a bemutatás formáit mi álmodjuk meg Ön helyett. Személyre szabott stratégiánk azonosítja a célpiacát, és ösztönzi őket a tartalom további népszerűsítésére. Arculatát korszerű grafikai megoldásokkal, online népszerűsítéssel, tartalom írással és az Ön elképzeléseivel összehangolva készítjük el.

Honlap készítés

Nem számít, hogy Ön magánvállalkozó, bolttulajdonos, gyárigazgató vagy közéleti személyiség.

Szüksége van egy helyre, ahol bemutathatja magát.

Szüksége van egy helyre, ahol megszólíthatja az embereket az interneten.

Egy hídra van szüksége, hogy összekösse ügyfeleit, vásárlóit vagy érdeklődőit a termékeivel, szolgáltatásaival, elképzeléseivel vagy a mondanivalójával

Minden ügyfelünk számára egyedi személyre szabott weboldalt készítünk. A magasszintű webdesign túlmutat a megfelelő betűtípusok, színek és képek kiválasztásán. domain név regisztrációtól kezdve a tárhely vásárláson át mindent megcsinálunk, Önnek csak annyi a dolga, hogy megálmodja, mi pedig maximális szakértelemmel, reális áron, a pénztárcákhoz igazítva elkészítjük! 

Webáruház készítés

Áruházát ingyenes felmérés után egyedi designnal készítjük el, melyet kiegészítenek a hatékony, vásárlás ösztönző, eladásnövelő funkciók. Az alapoktól felépítjük, kezeljük webáruházát, kezdve a logó tervezéstől, egészen az üzemeltetéséigIgény esetén a tartalom rendszeres karbantartása, frissítése, a termékfeltöltés is megoldható. Segítünk, hogy a Google keresőben minél előkelőbb pozíciót érjen el az elkészült mobilbarát verzió.

Nyomtatott anyagok

-névjegykártya készítés
-meghívók
-jegyek többszörös egyedi védelemmel
-biztonsági karszalagok
-plakátok
-flyerek (szórólapok)
-oklevelek
-kis példányszámú könyvek, brossúrák készítése

 

Teljes körű grafikai tervezés és kivitelezés névjegykártyától az óriásplakátig.

Hívjon minket bizalommal +3630-4514243

Kérje ingyenes felmérésünket, tájékoztatásunkat

Feher logo